Метални огради

Допълнителна информация за метални огради от ковано желязо. Оградите са изработени от фирма “Олд Метал” изцяло по поръчка на клиента.


metalni ogradi ot kovano jeliazoМетална ограда по поръчка

Изделия от ковано желязо – метални огради изработени от фирма “Олд Метал”.

Ограда на снимкате е изработена от прави и огънати щамповани метални профили, елементи – връхчета, есове, бъбреци, декорации.

Цветовете на оградата са черен и златист, дизайнът е по поръчка на клиента, а монтажът е извършен от заварчиците на “Олд Метал”.


метални огради по поръчкаМетални огради от ковано желязо

Дизайн, изработка и монтаж на метални огради и порти. Оградите от ковано желязо са отлично решение за всеки двор, градина, заведение, ресторант, хотел. Те придават сти и уют на всяко място където се монтират.

Фирма “Олд Метал” е специалист в производството и монтажа на всякакви изделия от ковно желязо.


градински метални оградиГрадински метални огради

Градински и паркови метални огради – перфектно решение за всеки двор или градина. Оградите се изработват по размери, цвят и дизайн зададени от клиента, като експертите на фирма “Олд Метал” предлагат своята професионална консултация.

Металните изделия се изработват в производствената ни база в града Враца и се предлагат в Северна България, Западна България и София.


ограда от металОграда от метал

Ограда от квадратни метални профили, изработена в производствената база на фирма “Олд Метал” в град Враца и монтирана професионално при клиента.

Изделието е с изчистени форми, красив дизайн, качествени заварки и закалено желязо. Монтирано е от професионални заварчици.


Олд Метал

Изделия от ковано желязоМетални порти от ковано желязо,
Огради от ковано желязоРешетки от ковано желязо,
Метални парапетиМетални изделия – други,

Начална страница