Метални изделия – други

Фирма “Олд Метал” предлага много различни изделия от ковано желязо. Сувенири, градински изделия, мебели – метални легла, спални, столове, маси са част от продуктите, които произвеждаме. Металните сувенири не само могат да предадат стил и уют на всеки дом, но и са чудесен и нестандартен подарък. Металните мебели могат да бъдат използвани не само в частни къщи и вили, но и да се използват като обзавеждане в хотели и заведения. Метални барбекюта за градини на къщи и заведения. Метални фургони с възможност за преместване и изполване като магазини, заведения, складове.


Метални сувенири и други нестандартни изделия:

метален сувенир - свещник от металСвещник от метал

Метален сувенир – свещник, изработен по поръчка от ковано желязо. Металният свещник, може да бъде ползван за поставка на свещ, лампа или друго осветително тяло в интериорна или екстериорна обстановка. Градински метални сувенири могат да бъдат произведени във всякакви форми и размери, взависимост от изискванията на клиента.


декоративна поставка за вино от металМетална поставка за бутилки

Декоративна метална поставка за вино – чудесен подарък за декорации на механи и градини. Сувенира е изработен с огромно внимание към детайла и с много “нежни” заварки. Фирма “Олд Метал” произвежда също така поставки за чаши, метални лампи, градински фенери и множество други изделия от ковано желязо.


изделия за камина от ковано желязоИзделия за камина от ковано желязо

Фирма “Олд Метал” произвежда различни видове кухненски метални продукти и метални изделия за камини и огнища. Изделията за камина от ковано желязо са не само удобни за работа с огъня и много красиви. Произвеждат се в различни дизайни и размери.


метални мебели маси столове от ковано желязоМетални мебели от ковано желязо

Фирма “Олд Метал” предлага богато разнообразие на мебели от ковано желязо – железни столове и табуретки, маси от метал, легла от ковано желязо, холни и спални мебели от метал, градински мебели от различни видове. Мебелите от ковано желязо се изработват изцяло по по поръчка – с дизайн зададен от клиента и с предварително уточнени размери. За изработката им се използват прави и извити метални пръти, декоративни елементи, есове, пана и други метални елементи. Цените на мебелите и сувенирите са конкурентни, сравнени с високото им качество.


Барбекю за подаръкБарбекю от ковано желязо

Фирмата ни предлага изработка на барбекюта от ковано желязо във всякакви размери и форми. Производството може да включва метални профили, есове, бъбреци и други метални елементи. Барбекютата са отлично решени за подарък и могат да се използват в градини, заведения, ресторанти и хотели.


 

metalen furgon po porachkaМетален фургон по поръчка

Метален мобилен фургон изработен от метални профили и използван като магазин. Изработка изцяло по размери и поръчка на клиента. Възможност за бързо вкарване в експлоатация. Подобни фургони за магазини, търговски обекти, малки кафета, складове могат да се изработват и монтират бързо, качествено и с възможност за преместване.


Изделия от ковано желязоМетални порти от ковано желязо, Огради от ковано желязоРешетки от ковано желязо, Метални парапетиВрати от ковано желязо,

Олд Метал