Изделия от ковано желязо

Изделията от ковано желязо са част от българския дом в продължения на векове. Те са красиви, луксозни, класически – отлично допълнение за градини, тераси и интериор. Това не означава обаче, че продуктите от ковано желязо не могат да бъдат модерни и стилни.

Фирма “Олд Метал” предлага, както класически, така и модерни решения за обзавеждане на вашият дом, хотел или вила. Всички изделия от ковано желязо са уникално изработени, изцяло по поръчка и размери на клиента. Основният асортимент на фирмата са метални врати, портали, огради, решетки, парапети. Но изработваме всякакви индивидуални и нестандартни решения – мебели, сувенири и други.


Врати от Ковано желязо

метални врати от ковано желязоМеталните врати от ковано желязо се предлгат в широк асортимент. От екстериорни врати за градина, двор или входна врата за апартамент, до интериорни врати подходящи за офиси и хотели.

Вратите от ковано желязо могат да бъдат украсени с множество метални орнаменти – връхчета, есове, пана, решетки ръкохватки и други. Дизайнът на вратите зависи изцяло от клиента, но фирма “Олд Метал” е готова да предложи своят опит като помощ.


Порти от Ковано желязо

Плъзгаща порта от ковано желязоПорти от Ковано желязо на фирма “Олд Метал” се предлагат в огромно разнообразие. Еднокрилни порали, двукрилни порти, портали с автоматично задвижване, метални порти с декорации са само част от въззможностите ни.

Металните порти превръщат всеки хотел, офис, къща, вила в едно по красиво и стилно място. Всеки портал се изработва с голямо внимание към детайла, изцяло по индивидуални размери и клиентски дизайн. Цените и срока за изпълнение зависят от поръчката.


Огради от Ковано желязо

евтини метални огради цениОградите от ковано желязо са едни от най-популярните и най-красиви метални продукти за екстериорна употреба. Всяка градина, всяка къща, всяко заведение би изглеждало много по красиво с метална ограда от ковано желязо.

Фирма “Олд Метал” предлага огромен набор от уникални и нестандартни метални решения. От всички изделия от ковано желязо, красивата и стилна ограда прави силно впечатление.

Естествено всички огради се изработват по поръчка с множество декоративни елементи – връхчета, есове, пана и други.


Решетки от Ковано желязо

изделия от ковано желязо решеткиРешетките за прозорци от ковано желязо предлагат не само красота,но и сигурност на вашата къща, вила, заведение или ресторант. Металните решетки се изработват по индивидуален дизайн и съгласно размери на клиента. Декорират се с различни метални елементи – пана, шини, тапи и други.

Металните решетки се монтират изцяло от фирма “Олд Метал”, независимо от височината на която е разположен прозореца.

Времето за изработка на металните решетки, както и за всички други изделия от ковано желязо зависи от конкретната поръчка.


Парапети от Ковано желязо

парапети от ковано желязоПарапетите от ковано желязо се изработват от фирма “Олд Метал” за всички видове стълбища – прави и вити, балкони, тераси и други. Металните парапети са изцяло индивидуален проект, изготвян отделно за всяка тераса или стълбище.

Металните парапети са украсяват с различни видове декоративни орнаменти – метални пана, аксесоари, есове.

Монтажа на парапетите се извършва от фирмата ни, независимо от височината на терасата или стълбището.


Метални изделия от ковано желязо – други

мебели и сувенири от ковано желязоФирма “Олд Метал” изработва нестандартни изделия от ковано желязо по поръчка.

Метални мебели – маси, столове, легла, етажерки, както и различни видове  сувенири и декоративни продукти.

Мебелите от ковано желязо предлагат интересен дизайн на заведения и ресторанти.

Металните сувенири са уникален подарък на невисоки цени.


Метални врати от ковано желязо, Метални порти от ковано желязо,
Огради от ковано желязо, Решетки от ковано желязо,
Метални парапети, Метални изделия – други,
Олд Метал