Съдържание

Съдържание на сайтът на фирма Олд Метал – производител на метални изделия от ковано желязо по поръчка.

Съдържание:


Главна страница

Главната страница съдържа обща информация за сайтът на фирма Олд Метал Враца и обща информация за различните видове метални иделия произвеждани от нея.

http://www.kovanojeliazo.net/


Изделия от ковано желязо по поръчка

ковано желязо по поръчкаСтраницата съдържа списък с всички произвеждани изделия от ковано желязо по поръчка. Фирма Олд Метал произвежда метални ограда, врати, порти, решетки, парапети и други нестандартни изделия.

Изделия от ковано желязо


Врати от ковано желязо

врати от ковано желязоМетални врати изработени от фирма за интериорна или екстериорна употреба. Вратите могат да бъдат изработени в различен дизайн и размери взависимост от желанието на клиента. Монтажът е от фирма Олд метал.

Врати от ковано желязо

Входни врати от ковано желязо

Фирмата ни предлага различни входни врати от ковано желязо.

Входни врати


Порти от ковано желязо

ковано желязо метални продуктиДизайн, изработка и монтаж на различни видове метални порти. Рамерите и дизайна на портитете се уточняват предварително. Портите се изработват от различни елементи – профили, пана, връхчета.

Порти от ковано желязо

Портални врати от ковано желязо

Страница с допълнителна информация за портални врати.

Поратални врати от ковано желязо


Огради от ковано желязо

metalni ogradi ot kovano jeliazoИзработка и монтаж на различни по форма и размери огради от ковано желязо по поръчка. Фирма Олд Метал предлага огради изцяло собствено производство. Металните елементи могат да бъдат боядисани в черно, сребристо или златисто.

Огради от ковано желязо

Допълнителна информация за огради може да намерите на долните страници както следва:

Метални огради от ковано желязо

Огради за двор

Огради на къщи


Решетки от ковано желязо

евтини метални решетки от ковано желязоСтраницата предлага информация за различни видове метални решетки за прозорци изработвани от фирма Олд Метал. Решетките от ковано желязо осигуряват както стил, така и допълнителна ззащита на вашия дом или заведение, хотел, офис.

Метални решетки по поръчка


Метални парапети за тераси и балкони

ковано желязо по поръчкаПарапети за тераси и балкони от ковано желязо по поръчка, изработени от опитните заварчици на фирмата ни Олд Метал. Парапетите придават стил и уют на всеки дом, вила или заведени.

Парапети от ковано желязо

Парапети за стълби

parapet za stalbi ot kovano jeliazoМетални парапети за външни и вътрешни стълби, собствено произшодство. Парапетите са изработени в производтсшената ни база в град Враца с висококачествени метални елементи – профили, платна, есове, връхчета.

Парапети за стълби


Нестандартни изделия от ковано желязо

изделия за камина от ковано желязоФирма Олд Метал Враца предлага богат набор от нестандартни решения от изделия от ковано желязо по поръчка – свещници, маси, столове, навеси и много други. Подобни изделия се изработват по поръчка с уточнен дизайн и размери.

Нестандартни метални изделия


Елементи от ковано желязо

Фирма Олд Метал използва и продава висококачествени метални елементи. В страницата може да намерите подробности за различните есове, профили, бъбреци, платна и други метални елементи.

Метални елементи


Метални върхове

връх пикаСтраницата съдържа част от металните върхове на разположение на фирма Олд Метал при изработката на уникални изделия от ковано желязо.

Върхове от метал


Елементи за вграждане

метални топки и капациФирма Олд Метал разполага с богат набор от елементи за вграждане – кръгове, есове, розетки, топки, бъбреци. Елементите за вграждане позволяват иработката на уникални изделия от метал.

Елементи за вграждане


Метални пана от ковано желязо

метални нестандартни панаИнформация за различните видове метални пана може да се намери на тази страница. Паната са един от най-важните елементи в едно метално изделие и правилният им избор е много съществен.

Пана от метал


Профили от ковано желязо

щампован метален профилМеталните профили са скелета на изделията от ковано желязо по поръчка. Те трябват да бъдат здрави, устойчиви и красиви. Предлагат се в различни варианти – кръгли, квадратни, огънати, прави, гладки, щамповани и тн.

Метални профили


Метални фризове

метални фризове Фризовете от ковано желязо са допълнителен елемент в изработката на метални огради, врати и порти. Те позволяват направата на много разчупен и уникален дизайн на всеки продукт.

Фризове от ковано желязо


Ъгли и централни елементи

метални ъгли от ковано желязоЪглите и централните елементи също са интересен вариант за допълнителна възможност за декорация на изделията от ковано желязо.

Метални ъгли централни елементи


Допълнителна информация

Главно меню допълнителна информация съдържа странична, но полезна информация за фирма Олд Метал Враца.

Информация


Галерия – лято/есен 2015

ковано желязо по поръчкаСраница галерия предоставя информация за обекти изработени и монтирани през лятото и есента на 2015 година. Съдържа снимки и описание на врати, порти, огради от ковано желязо по поръчка,

Галерия лято-есен 2015


Обекти – пролет 2015

ограда по поръчкаСтраницата съдържа снимки и описание на обекти на фирма Олд Метал изпълнени по поръчка през пролетта на 2015 година.

Изпълнени обекти – пролет 2015


Обекти 2014 година

порти от ковано желязо по поръчкаСтраницата съдържа информация за завършени обекти от ковано желязо по поръчка през 2014 година с богат снимков материал и линкове.

Обекти 2014